Drive-in-bio på Tyrolen

Område: Alvesta
Arena/Plats: Tyrolen
Kategori: Bio

Äntligen dags att starta upp drive-in-bion på Tyrolen igen. Varje fredag i september visar vi film på stooor bioduk.

Parkeringen & parken är öppen från kl 19 så man kan parkera sin bil och gå ett varv och kika. Försäljningsvagnen körs ut där man kan köpa popcorn, korv, dryck och godis innan filmen och i den korta pausen mitt i filmen.

Entré 120 kr per person betalas på plats. Familjebiljett 400 kr, gäller för 2 vuxna & upp till 5 barn i samma bil.

Filmen visas kl 20 om det har blivit tillräckligt mörkt, kanske vi får vänta lite längre den första fredagen. Ljudet rattas in på bilradion, så se till att radion är i bra skick! Det går också bra att ta med en batteriradio.

Första parkett är till för veteranbilar, sen fyller vi på med vanliga bilar bakom dem.

BIOPROGRAMMET:

6/9 – Easy Rider: https://youtu.be/iLdTZaKMQ9c

Upplev det äkta ocensurerade 60-talet i denna oemotståndliga blandning av knark, sex och bakåtlutade politiker. I en roll, som omedelbart förde honom till toppen, ser vi Jack Nicholson som alkoholiserad advokat som hänger på två halvtidsknarklangare, med motorcyklar som sitt största intresse. I jakten på "The american dream" kör de från Californien till New York, får ett smakprov på de sociala orättvisorna, och söker intensivt efter meningen med livet!


13/9 – Ghostbusters: https://youtu.be/6hDkhw5Wkas

När de knäppa och spökintresserade collegeprofessorerna Peter Venkman, Ray Stantz och Egon Spengler får sparken från universitetet bestämmer de sig för att starta eget och befria hemsökta hus med en ny spökutdrivningstjänst. Så fort de slår upp dörrarna får de sitt första uppdrag, som består i att rädda den vackra cellisten Dana Barrett och den nördige Louis Tully som oavsiktligt råkat släppa lös hela helvetet - i deras eget hyreshus.


20/9 – Äppelkriget: https://youtu.be/Mez_rCUNiwc

Hasse & Tages finurliga saga som en protest mot miljöförstöringen. Den schweiziske direktören Jean Volkswagner kommer med sina hejdukar till Skåne med avsikten att göra den lilla byn Änglamark till ett gigantiskt fritidsområde. Men de har inte räknat med lokalbefolkningen, som samlas under äppelträden för att organisera ett motstånd.


27/9 – The Terminator: https://youtu.be/k64P4l2Wmeg

Året är 2029. Jättelika superrobotar styr världen. Fast beslutna att utrota det mänskliga släktet. För att förinta människans framtid måste de ändra det förflutna. Därför sänder de en oförstörbar mänsklig robot - en Terminator - tillbaka i tiden för att mörda Sarah Connor, kvinnan vars ofödda son kommer att bli människans enda hopp. Kommer Sarah kunna skydda sig själv från denna ostoppbara maskin och rädda livet på sitt ofödda barn? Eller kommer mänskligheten att bli utrotad av denna hänsynslösa dödsmaskin.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
27 Sep
Fredag 27 sep 2019 19:00 - 23:00 Tyrolen

Kontaktinformation

Kontaktperson
Jakob Hector
Arrangör e-post
info@tyrolen.se
Webbsida
https://www.tyrolen.se/
Externa länkar
https://www.facebook.com/events/2383208431762456/

Bra att veta

Prisinformation
Entré 120 kr per person betalas på plats. Familjebiljett 400 kr, gäller för 2 vuxna & upp till 5 barn i samma bil.

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Alvesta turistbyrå
Stationshuset plan 2
Centralplan 3, Alvesta
turistbyra@alvesta.se
+ (46) 472-152 55