Lasse Stefanz på Tyrolen

Område: Alvesta
Arena/Plats: Tyrolen
Kategori: Musik, teater och nöje
Datum: Onsdag 7 aug 2019

Lasse Stefanz kommer äntligen till Tyrolen och bjuder upp till dans i Rotundan mellan kl 21 och 01!

Förköp 225 kr + serviceavgift på Tickster.com – 250 kr på plats om det finns biljetter kvar. Entré till Olles onsdag som pågår mellan kl 17 och 20:30 ingår i priset. Sedvanlig servering av mat, dryck och fika förstås!

Lasse Stefanz bildades 1967 i Gärds Köpinge utanför Kristianstad. På den tiden repeterade bandet i ett hönshus och ibland fick de spela på skoldanser och lokala bingokvällar. Förebilderna hette Sven-Ingvars och Elvis. 50 år senare är Lasse Stefanz ett av Sveriges största band alla kategorier med fler guld och platinaskivor än de allra flesta. Även om bandet hade sålt stora mängder skivor tidigare så var det nåt som saknades fram till för 10 år sedan. De hade aldrig varit 1:a på den svenska albumlistan. Men under årets första vecka 2007 bröts förbannelsen då samlingsplattan ”40 ljuva år” toppade den svenska albumlistan.

Spotify: “40 ljuva år”

Efter det har listframgångarna avlöst varandra på ett sätt som saknar motstycke i svensk topplistehistoria och för lite mer än 10 år senare fick Lasse Stefanz sin 50:e albumetta, samma vecka som de genomförde sitt 50-årsjubileum inför en entusiastisk publik på ett utsålt Kristianstad Arena. Ett nästan spöklikt sammanträffande. Sedan dess har Lasse Stefanz toppat albumlistan ytterligare 4 veckor med albumet ”Wind me up” som släpptes på midsommarafton 2017.

Spotify: “Wind me up”

Men glädjen att uppträda och spela in ny musik har inte sinat med åren – snarare tvärtom. Förra sommaren släpptes senaste albumet “Forever”. Man valde återigen att samarbeta med producenten Martin Klaman och bland låtskrivarna känns många bekanta namn igen, bland annat ingen mindre än Björn Ranelid!

Spotify: “Forever”

Varmt välkomna önskar Tyrolens Vänner!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
7 Aug
Onsdag 7 aug 2019 21:00 - 23:00 Tyrolen

Kontaktinformation

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Alvesta turistbyrå
Stationshuset plan 2
Centralplan 3, Alvesta
turistbyra@alvesta.se
+ (46) 472-152 55